Kurzy vaření s Metabolic Balance® | SÝRY

Kurz vaření: Sýry kozí, ovčí, kravské a dobroty z nich

13/3 2019 | 17:00 – 20:00

V tomto kurzu budeme připravovat různé sýrové lahodné speciality, které budou vonět i zatvrzelým odmítačům kozích a ovčích sýrů.

Někteří lidé odmítají kozí a ovčí sýry kvůli tomu, že jim „nevoní“, že cítí divný chuťový „ocas“ nebo se nechtějí vzdát sýrů kravských. Pro mnohé lidi však mohou být bílkoviny z kravského mléka ve stravování z různých důvodů problematické a zatěžující a je vhodné je na čas ze stravy vyloučit nebo alespoň omezit. Vhodnou alternativou jsou tedy kozí a ovčí sýry, které jsou mnohem lépe stravitelné. Není třeba se jich bát a je fajn opustit předsudky nebo minulé nepovedené zkušenosti. Záleží totiž přednostně na jejich výběru a potom na jejich přípravě.

N tomto kurzu vaření zjistíte, jak mohou být tyto druhy sýrů vlastně lahodné. Čeká vás celkem 8 zajímavých, rychlých a snadných receptů z přirozených a čerstvých surovin, sýrů kravských, ovčích i kozích, dle principů programu Metabolic Balance®!

13/3 | 17:00 | 3 hodiny | 1.690 Kč

Přihlásit se můžete na emailu: info@cordeus.cz